AKKERSCHERM - Khella - Ammi Visnaga (Bio)

Artikelnummer: 1010
Vorige Artikel 2 van 36 Volgende
€ 17,80 (inclusief BTW)

AKKERSCHERM - Khella - Ammi visnaga

Geurprofiel: Pittig-kruidig, aardachtig, moerassig

Geurcombinatie: citroengras, melissa, citroen, grapefruit en litsea, foelie, kaneel, kruidnagel, lemongrass, nootmuskaat.

Werking: Sterk antispasmodisch, vasodilatatorisch (bloedvatverwijdend), diuretisch, anticoagulerend (vertraagt stolling). 

Fysiek effect:

- Mogelijke bloeddrukverlager en bloedverdunner (door de aanwezigheid van chromonen). - Bronchiënverwijderaar, bij astma, astmacrisis, longemfyseem, luchtweginfecties, bronchitis, chronische bronchitis. - Anticonvulsief (ontkrampend) bij koliek, angina pectoris, allergieën, bronchitis en astma, anticoagulans. - Kan de kransslagader verwijden en een grotere bloedtoevoer naar de hartspier veroorzaken

Mentaal effect:

Heeft een kalmerend, bevrijdend en angstverlichtend effect op de geest en geeft het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

Toepassing:

In de diffuser of de geurlamp als inhalatiehulpmiddel voor astma en bronchitis: om een ​​aangenamere geur te verkrijgen, kunt u Ammi mengen met de citroenachtige citroenen en 1 druppel in de aromalamp plaatsen. Je kunt ook Ammi puur gebruiken, als je de enigszins moerassige geur niet erg vindt.

Contra indicatie:
Niet gebruiken bij bloedverdunners, alleen verdampen. Sterk fotosensibiliserend. Bij hoge doses levertoxisch, duizeligheid, misselijkheid, verstoppingen, hoofdpijn, gebrek aan eetlust, bij normale dosering niet toxisch.
Kan soms allergische reacties geven.

Herkomst: Marokko - Plantdeel: Bloesem/plant

Cultivatie/ Certificatie: van gecertificeerde biologische landbouw / Gecertificeerd als EC organisch

Belangrijkste chemotype: Linalool, Isoamyl-2-methylbutyrate, Amyl-lsobutyraat, AmylValerate

Bijzonderheden: Lees voor gebruik altijd de veiligheidsregels - Hoofd / hartnoot, stoomdestillatie, 100% pure etherische olie

© 2019 - 2022 MANITRA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel