VLOEIBARE OLIJFOLIE ZEEP

Artikelnummer: OLZ02
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 10,20 (inclusief BTW)

VLOEIBARE OLIJFOLIE ZEEP

Ook deze romige vloeibare olijfoliezeep wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. De unieke eigenschappen van olijfolie zijn gecombineerd met de verzorgende ingrediënten Kokosolie en Castor olie. Deze natuurlijke en vloeibare olijfolie zeep is een echte aanrader voor mensen met een droge en/of gevoelige huid. Deze vloeibare olijfolie zeep kan gebruikt worden als natuurlijke handzeep, douchegel.

Ingrediënten (INCI): Extra Virgine Olijfolie (Olea europaea fruit oil), Kokosolie (Cocos Nucifera oil), Castor olie (Ricinus communis). Inhoud: 250 ml


Nog een paar aandachtspunten:

  • De gel kan troebel worden; dit is normaal en gebeurt voornamelijk bij temperatuur dalingen. Het heeft geen nadelige effecten op de werking van de zeep. In een warme omgeving klaart de zeep weer op; kantel de fles indien nodig rustig heen en weer om het product weer homogener te maken.
  • Het is mogelijk dat de dop verstopt raakt doordat de zeep in contact komt met de lucht. Ook dit is weer perfect normaal en is eigen aan natuurlijke vloeibare zeep. Prik het gaatje door met een naald of tandenstoker.       
© 2019 - 2022 MANITRA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel